Razmišljala sam kako da vam se zahvalim za prvih 1000 pratitelja, za sve narudžbe, lajkove i vjetar u leđa koji mi dajete.

Klasično IG darivanje je bila prva opcija, ali sa time nisam bila baš zadovoljna. Nekako mi se čini da su svi prezasićeni s njima, a i na taj način mogu nagraditi samo nekoliko svojih pratitelja.

Zato sam odlučila dati poklon svima koji to žele! Nije li to sjajno?

O čemu se točno radi?

Poklanjam vam kartice za bebe u čak 4  verzije. Četiri različita seta od 24 kartice za obilježavanje najvažnijih trenutaka iz prve godine života vaše bebe.

Sve što trebate učiniti je preuzeti .pdf dokument koji želite i isprinatati ga.

Na raspolaganju su vam dvije verzije za curice i dvije verzije za dečke. Standardno roza za curke i plava za dečke. A za mame koje više vole ne-boje 🙂 tu su i crno-bijele kartice u ženskoj i muškoj verziji.

Kliknite na sliku sa karticama koje želite i otvorit će vam se stranica sa .pdf dokumentom. Kada ga otvorite odaberite opciju spremanja na računalo. Dokument je podešen za printanje u standardnoj A4 dimenziji, a na svakom listu nalazi se 4 kartice. Ne morate printati sve odjednom, nego odaberite samo onu stranicu koja vam je trenutno potrebna za vaše mališane. I ne zaboravite staviti jednostrani ispis. I to je to!

 

Klikinte na sliku kako biste ih preuzeli

Kartice za bebe roze

 

Kartice za bebe plave

 

Kartice za bebe crne cure

Kartice za bebe crne cure

 

Kartice za bebe crne dečki

 

Nadam se da vam se sviđa ovo što sam vam pripremila i da će sa ovim karticama biti zabilježeni mnogi sretni i dragocjeni trenuci sa vašom dječicom.

Ako ih budete objavljivali na društvenim mrežama, koristite #lalinakarticezabebe da mogu vidjeti kako rastu vaši mališani. 🙂

Voli vas Mirna

Javite nam se
Scan the code