gtag('consent', 'default', { 'ad_storage': 'denied', 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'analytics_storage': 'denied' });

TISAK NA MAJICE

Bilo da želite promovirati svoj posao, obilježiti poseban trenutak u životu ili jednostavno izraziti svoju kreativnost, mi smo ovdje da vam pomognemo.

Našim klijentima pružamo visokokvalitetne proizvode i prilagođavamo se potrebama svakog pojedinog klijenta, bilo da je riječ o jednostavnom logotipu ili složenijem dizajnu.

Zašto odabrati našu uslugu tiska na majice

Vaš kreativni partner u stvaranju.

Bez obzira trebate li majice za vaš tim, posebne prigode, poslovni događaj, sportski klub, ili jednostavno želite izraziti svoju kreativnost, mi smo tu da vam pomognemo.

Kvalitetno

Naše majice su izrađene od visokokvalitetnih materijala, a tisak je izvanredno precizan i postojan. Vaš dizajn će se istaknuti i trajati.

Brzo

Razumijemo da su vam rokovi važni. Naša brza usluga tiska jamči da ćete dobiti svoje majice u rekordnom vremenu.

Povoljno

Ponosni smo na pristupačne cijene bez kompromisa u kvaliteti.

Tisak na majice
Tisak na torbe, cekere i nesesere

Tisak na majice

Tisak na majice i druge vrste tekstila bez minimalnih količina, uključujući promotivni tekstil za tvrtke, majice za maturante i originalne personalizirane poklone.

PROMOTIVNE MAJICE

POSEBNE PRIGODE

PERSONALIZIRANI POKLONI

RAZLIČITE TEHNIKE TISKA

DTF

DTF (Direct To Film) tisak nova je tehnika tiska u kojoj se motiv printa na foliju te se termo-prešom aplicira na razne materijale. Moguće je izraditi otisak u živim bojama i visokoj rezoluciji. Idealan je za tisak na tekstilne materijale te je izdržljiv i pouzdan.

TERMO TRANSFER TISAK

Tisak posebno računalno rezanim folijama. Linije tiska izvrsne su oštrine bez obzira na vrstu materijala. Idealno za jednostavne jednobojne grafike.

SITOTISAK

Najstarija metoda tiska utiskivanja tinte kroz mrežasti sito s šablonom kako bi se stvorio otisnuti dizajn. Odlikuje je dugi vijek trajanja boje u svim uvjetima korištenja te velika pokrivnost. Koristi se za veće serije istog motiva.

Javite nam se
Scan the code