PRAVILA PRIVATNOSTI

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na primjenu ovih pravila privatnosti, stoga vas molimo da ih pažljivo pročitate.

 

VODITELJ OBRADE PODATAKA

Lalina, obrt za dizajn i tisak, vl. Mirna Petrak

Zavrtnica 14, 10410 Velika Gorica

OIB 56183565593

MBO 98474413

je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Za sva pitanja vezana uz zaštitu podataka možete se obratiti na lalina@lalina.hr

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.

Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

U potpunosti poštujemo Vašu privatnost. Vaše ime, email adresa ili bilo koji drugi podaci koji se nalaze u našoj bazi i koje ste nam dali prilikom ispunjavanja obrasca za upit poznati su isključivo administratoru  i neće biti korišteni u bilo koje svrhe osim onih definiranih u pravilu korištenja i neće biti dostupne nikakvoj trećoj strani koja nije povezana Lalina obrtom.

Vaš email neće biti korišten u reklamne svrhe i nećemo vas kontaktirati osim u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (npr. da odgovorimo na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca).

REGISTRACIJA KORISNIKA I PODACI

Pristup web stranici lalina.hr slobodan je i ne zahtijeva registraciju korisnika.

Obvezujemo se da prikupljene podatke nećemo zlouporabiti niti neovlašteno dijeliti s trećim osobama, osim kao posljedica nezakonitih radnji korisnika, kada će Lalina, obrt za dizajn i tisak postupiti sukladno Zakonu Republike Hrvatske i podatke proslijediti istražnim tijelima Republike Hrvatske.

Budući da niti jedan prijenos podataka preko Interneta nije 100% siguran, stranica ne može biti odgovoran ukoliko treće osobe na neovlašten način dođu u posjed podataka te ne snosi odgovornost za eventualno nastalu štetu u takvoj situaciji.

Pod osobnim podacima smatraju se osobni podaci koje nam izravno pružite u vezi s uslugama dostupnim na našoj web stranici. Ti podaci mogu uključivati sljedeće:

ime i prezime
adresa
elektronička pošta
telefonski broj
OIB (za pravne osobe)

Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge.

 

PRAVO NA ZABORAV OSOBNIH PODATAKA

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email adresu lalina@lalina.hr i podaci će biti brisani bez odgađanja osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava.

Povratnu informaciju na vaš zahtjev biti ćemo u mogućnosti dati  samo ako je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom sustavu s točnim podacima unutar emaila ( ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

POLITIKA KOLAČIĆA

Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem „kolačića“. Kliknite ovdje kako biste pročitali našu politiku o kolačićima.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

PROMJENE NAŠE POLITIKE PRIVATNOSTI

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 26.lipnja 2022. godine.

Javite nam se
Scan the code