Hvala vam što ste ovdje!

Moja priča

Moje ime je Mirna i mama sam troje djece koja radi postere za vesele i moderne dječje sobice i interijere.

Sve je počelo od mojih klinaca. Čak je i ime nastalo kao kombinacija njihovih nadimaka. Dugo sam razmišljala i kombinirala, dok muž jednom nije ispalio LALINA = Klara – Lala + Ivan – Ina. Naravno da sam se oduševila. Sada je tu još i Eva koja je došla kasnije, ali nema veze…vjerujem da joj neće smetati što je nema u imenu brenda. 🙂 Zato me ona inspirira za mnoge druge stvari i novitete. S njih troje ideja nikad ne manjka.

A posteri su isto krenuli od njih, naravno. Klaratastična i Ivantastičan bili su prvi posteri koje sam napravila upravo za njih. Kombinacija imena i riječi fantastičan bila mi je…pa FANTASTIČNA  i htjela sam tu svoju “umotorinu” podijeliti sa svijetom. 😀

Ali prošlo je još neko vrijeme dok to nisam i realizirala. Lalina je nastala u listopadu 2018. u vrijeme Kada sam bila trudna s Evom.

Po čemu su Lalina posteri drugačiji?

U glavi sam imala puno ideja, a cilj mi je bio raditi postere isključivo na hrvatskom. Jer engleski je cool, ali #hrvatskijefora . 

 

Baš to sam htjela postići, pokazati da i natpisi na hrvatskom mogu biti fora. Moram priznati da je to ponekad vrlo izazovno i na engleskom bi bilo puno lakše, ali mislim da mi dobro ide. 🙂

Hvala svima kojima se sviđa to što radim i koji me podržavaju na bilo koji način: kupnjom, lajkom, dijeljenjem…jer…

Ako podržavate malog poduzetnika, podržavate jedan san!